Hello evribodri!
Megint beneztem.
Hala a heti megfeszitett munkanak orommel jelenthetem be a megvalto hirt, miszerint befejeztuk a nemzetkozi missziot Sarajevo Cityben!
Persze ez igazabol a bosnyakoknak meg nekem orom..
Igaz ma csak 2 orat aludtam (mert a dologido: esti muszakban 22-06, majd reggel 10-re ismet bemenni) mindenesetre nem 27-en hanem mar 20-an Bp-re erkezem.
:-)))))))
4-5 napot meg maradnom kell, mert a hivatalos allaspont szerint ha barmi hibat eszlelnek a munkankban akkor azt idoben ki tudjuk javitani.
(no es persze a 15 fobol allo nemzetkozi teambol kiknek kell meg itt maradni: ha nem a 3 magyarnak!)
A nemhivatalos (tehat az en) allaspontom szerint:
maradjanak meg, hadd koltsek a valutajukat, hogy legyen mibol ujjaepiteni Sarajevot...
Mindenhol lenyulas megy! Azzal kezdve hogy a fizetesunk kb harmadat nem is adtak oda mindenfele ilyen-olyan dologra hivatkozva. Egeszen addig, hogy pofatlanul 40 DM-t kernek el naponta, egy diakszalloban eltoltott ejszakaert, ahol 3-an alszunk 10 m2-en, ahol naponta csak 1 orat van melegviz (felteve hogy nem felejtik el..), ahol elvileg reggeli is benne van, de azt meg senki sem latta... meg ilyenek..
Mindegy.
Nem panaszkodom, mert azert igy is jol ereztem magam a sok bosszusag es kellemetlenseg ellenere, de amit igertek azt nem adtak meg!
Sok erdekes dolog tortent itt velem az elmult hetekben.
Sajnalom, hogy ezeket kozben nem tudtam jelenteni, de amire meg agyam engedi, azokat aprankent elmondom.
Felteve ha erdekel valakit.
Most zuzok enni egy cevapot, mert kilog a belem!
Majd meg jelentkezem!