"KÖZHASZNÚnak lenni nem olyan egyszerű dolog, a közhasznúság annyit tesz, hogy egy olyan feladatot kell ellátni, amit az államnak kellene, de valamiért nem teszi"
Hát, nekem úgy tűnik, hogy ez épp olyan. Ezt az államnak (az Akadémia állami intézmény) kéne, de nem teszi. Disznó ötlet pénzt kérni rá a kultuszminisztériumtól (a vagyont, amit le kell tenni, vagy hogy engedjék el, és adjanak helyet + fizessék akkor ők a díjat, bár félő, hogy akkor beleszólást is kérnének, az meg már nem jó)?
Erre a Nyomdaipari cuccra 1 igényt én is leadok, de ha közlöd, hogy hány oldal, meg tudom mondani, hogy kb. hány példányban tudom (cégnél) fénymásoltatni (szerintem kb. 200-300 A/4 oldalig megoldható, mikor a főnökség már ótovbiznic).
A szabályzat elektronikus formában létezik, nekem megvan, csak nem HTML, de legalább a begépeléstől megóvhatjuk magunkat. Meg át kell nézni helyesírásilag, mert a kiadó nem tette meg, pedig elég csúf dolog, amikor az ember a helyesírási szabályzatban + szógyűjteményben talál nyomdahibákat.