Izabell
2000.04.14
|
|
0 0
123
|
Szia Arabella!
Sajnos én sem tudok senkit Egerben aki alkalmas lenne igazgatónak. Még Moravetz Levente pályázik, de szerintem vele se lenne sokkal jobb a színház, meg Blaskó mellett nincs is esélye, hogy ő lesz az ig.
A Mária evangéliumát minden lehetséges szereposztásban láttam. Hűvösvölgyivel szerintem jobb volt. Nem szeretem Szilágyi Olgát. De viszont Jézusnak Derzsi János volt a legjobb. Ő csak nyáron játszotta. Sajnos. Tóth Sándorhoz szerintem nem illet a szerep, a Varga Mikós meg nagyon esetlen volt a színpadon. Amúgy tetszett az előadás, de hasonlóan volt megcsinálva, mint a Madáchban. Ja, és kár, hogy volt benne play-back is. Az Egri csillagokban is volt. Láttad?
Nyugodtan beszámolhatsz az Anyánk napjáról! Nem baj, hogy nem Alföldi rendezte. Azt ugye Szegvári rendezte? Minél több rendezést meg akarok ismerni. Bár, Szegvári stílusát már ismerem és nem igazán tetszik. Szerintem a legjobb rendező: ALFÖLDI RÓBERT!!
Nem mintha minden rendezése tetszett volna ( Sirály egyáltalán nem tetszett ), de ő csinált olyan előadást, ami százszázalékosan tetszett, ami után megszólalni se tudtam annyira jó volt. Ez A velencei kalmár. Feltétlenül nézd meg!! Ha sietsz szerintem még jun.3-ra kapsz rá jegyet, mert mikor én bementem a jegyekért, akartak még rám sózni egy párat A velenceire. Hát igen! Alföldi rendezései már nem futnak annyira! Szegény.
ÜDV: Izabell |
Előzmény: arabella (122)
|
|