numenore Creative Commons License 2023.07.09 0 0 75592

Igen valóban, nagyon jó kis komplett csomag volt. Csak néha rám jön a gyűjtögetési mánia, így lett három hét alatt három gépem is.

sankó36: igen tény, hogy egy kicsit valóban túl van lihegve ez a dolog. Azt azért én is több helyen hallottam már, hogy az ásványi olaj használat után a full szintetikus feloldja a lerakódásokat, ami okozhat gondokat. Nem az új olajtól lesz baja, hanem a régi maradékától, amit felold az új. De persze ez sem előírás. Én a ki tudja milyen olajok után álltam át Shell full szintetikus 2t olajra a 025-ös stihl-emen és probléma nélkül üzemelt tovább. Most két év használat után szétszedtem (sikerült kilyukasztanom a szívótorok csövet) és semmi rendelleneset nem láttam benne. Amúgy ezen is sokan rágódnak, hogy a fűrészbe, kaszába csak belevaló olajat, a motorba meg csak motorba valót. Két ütem, léghűtés, tizenezres fordulat mind a kettő, akkor mi a különbség?! Én nem találtam sehol semmi hasznos infót. 

Más. A Granit márkát ismeri valaki? milyen minőséget képvisel? Akarok venni egy háromágú mulcskést, de se oregont se ratiopartsot nem találok 25,4 mm-eset.

Előzmény: kavicsos64 (75583)