Törölt nick Creative Commons License 2023.07.08 -2 3 444

"A nemátalakító műtétek, mint születésszámot korlátozó tényezőről beszéltünk, ami a lakosság max 0,003%-át érinti."

"...arra hivatkozni, hogy a nemátalakító műtétek, melyek 0,003%-ot érik el, az olyan társadalmi probléma, hogy csak na, az a hülyeség és a politikai propaganda kategóriája, az ellenség gyártás tipikus modellje."

Igazad van. Mármint akkor, ha feltesszük a szemellenzőt, és kizárólag ezt a környezetéből kiragadott pillanatfelvételt nézzük.

Csakhogy. Nem tudom, feltűnt-e neked a számokban az exponenciális trend. Van elképzelésed, hogy ezek a számok hogy fognak kinézni 5 év múlva, 10 év múlva? Mert ha hiszünk neked, ilyen alapon nyugodtan ki lehetett volna röhögni a COVID járványt is. Amikor az első magyar ember meghalt, nyugodtan lehetett volna mondani, hogy "a lakosság 0,00001% -át érinti, bágátell". Amikor 100-an haltak meg egy nap, még az is csak a lakosság 0,001%-a, az is bágátell. Oszt mégis a libbant tábor apraja-nagyja vállt vállnak vetve fröcsögött a kormányra meg a tiszti főorvosra. Akkor az most miért nem fontos, hogy transzgender miatt 1-5-10-100-10000-1000000 ember nem fog megszületni a jövőben?

És ráadásul nem csak a nemváltás van a képben. A transzgender erőltetett népszerűsítése csak 1 fegyver a sok közül. Ahogy leírtam korábban, liberós oldalról kb. minden kezdeményezés, ideológia, politikai szándék arra irányul, hogy Európában visszaszorítsa a születések számát, annak ellenére, hogy demográfiai katasztrófa előtt áll a nyugati világ. Lehet mondogatni, hogy bágátell, csak ezek a dolgok összeadódnak, és aztán ripsz-ropsz ott találod magad szigetként a Fekete-tenger közepén.

"De azzal igen, hogy a homoszexuális emberek megbélyegzését meg kell szüntetni."

Itt már rég nem a megbélyegzésről van szó, hanem arról hogy a hagyományos értékrendet valló, és még szerinted is 95%-os többségben lévő lakosság igényeit totál figyelmen kívül hagyja a genderideológiát toló ügynöksereg. Legtöbbünk le se szarná a homoszexuális embereket, mondván, hogy ha ők úgy szeretik, csinálják úgy, kit érdekel. De bocsásson már meg a világ, ne nekem kelljen már alkalmazkodni hozzájuk.

Előzmény: Gázos_Gaz (425)