"a társadalom 0,003 %-át érintő témán pörögsz"
Értem. Tehát a társadalom 0.003%-a miatt van ez a rengeteg cirkusz, lassan minden hónapban pride világnap, a szórakoztatóipart, filmeket, zenét, sportot, politikát, könyveket, köznevelést elárasztó genderiddeológia, és a többi. A maxi-über-fontos 0.003% akarja rákényszeríteni a maradék, kuss-legyen-neki 99.997%-ot arra, hogy jó képet vágjon az összes torz, tisztességtelen és ízléstelen követeléséhez. És ez szerinted így rendben is van. Tisztelettel nem értek egyet.
"miközben lerohadtak a vonatok, állandósultak az áramszünetek, lassan nincs fizika tanár, a szakra nincs jelentkező."
Én ezekből semmit nem tapasztalok. Ami vonattal én járok, az teljesen rendben van, még csak késni sem szokott (sokat). Áramszünet előfordul néha, de semmi olyan, amit egy belépőszintű UPS-sel ne lehetne áthidalni. Sőt, a községünkben a bolt is működik (nem is egy), és a kocsma is működik (nem is egy). Bátorkodtam ellátogatni a felvi.hu-ra is, és mit látok? ELTE fizika szakra 329 jelentkező, ebből 128 első helyes.
Az állításaid totál ellentétben vannak az általam tapasztalt tényekkel.