seymour_ Creative Commons License 2023.07.06 -1 0 186

De miért kellene az ellenzéknek vagy bármilyen politikusnak is bármilyen alternatívát felmutatnia? Megint ez a "megteremtjük, létrehozzuk, megvédjük". Mit? A pénzt a nép termeli, a politikusok elosztják. Nem tudom mit kell ezen vekengeni. Négyévente leszavazunk, oszt jóvan. Miért kellene mindent eldobni csak azért, mert valami barom politikus azt mondja? Miért kellene nekem bármilyen politikusnak is hinni? Ok, van a kampány, de azért az ember csak tudja, hogy az kampány, nem kell komolyan venni, aztán jön valami gárda, ami csinál valamit oszt legfeljebb leváltják. Mi közöm van nekem hozzá? Ezért is utálom a Fideszt, mert nem csak a pénzemet, az életemet is akarja. Vigye az adót, legyen boldog vele, de ne pofázzon bele az életembe. És akkor lehet mondani, hogy a baloldal is ezt csinálja, csak ha Viktor nem borítja a bilit, akkor még mindig a nyugat seggét nyalnánk és senki nem tudná, hogy mi folyik itt valójában. A 90-es években az egész privatizációval és megszorításokkal senkinek semmi baja nem volt. Erről ennyit.

Előzmény: Törölt nick (181)