Ez csak az én úri használatom amit lehetne "becsülettel" csökkenteni főleg nagyobb kiszereléssel. (meg esetleg más öko-technológiákkal)
Flosul SC helyett mehetne kedvezőbb áru "szilárd" kén (Thiovit, Cosavet stb)
Agroleaf Power Mg helyett a keserűsó
Vitisanból is olcsóbb a kilós ára a 25 kg os kiszerelésnek mint az általam használt 1 kg-os kiszerelésnek.
És nagy felhasználónak is jobb a 10 literes Champion FL mindenféle szempontból mint a 0,5 kg-os Champion (a 150 gr-ról nem is beszélve)
Én sem tudom rentábilissá tenni, mert vagy a 2 lábúak vagy a 4 lábúak "aratnak" viszont rengeteg fekete nadálytő van az ültetvényben (lehet azzal kellene foglalkozni;-) )
Valamiért úgy rémlik, te Balaton-felvidék vagy Csopak környékén tevékenykedsz, vannak ott öko-sok (Gyukli Krisztián vagy Fülei Zoltán - az utóbbi az Aminoret bioracionális technológia "felkent papja" - akiket ismerek) akik borászok is és nem hobbisták mint én.
Nekik biztos van összehasonlításuk a rezi és hagyományos fajták növényvédelmi költségeivel. Nálam csak a munkámban számít a gazdaságosság, a hobbiban nem .... de az asszony meg ne tudja ;-) (azért imádkozom, ha meghalok ne annyiért adja el az özvegyem a cuccokat amennyit bevallottam neki)