Petyka30 Creative Commons License 2023.07.05 0 0 2759

Szia! Egyszer engem itt hülyének tartanak is bunkónak. De van még egy, az időjárás jelentés. Na most az angol éghajlat miatt 5 napra jósolni, hülyeség, mert biztos jött már be, de nekem még sosem. Ha reggel megnézed, akkkor már általában jó szokott lenni. De mivel 90% hogy ma is lesz eső, az sem biztos, hogy ma Marci játszik. Itt az oldal: https://www.bbc.com/weather/2633866

Zverevet nem tudom pédául kizárni, hogy nyer, lehet ma sem játszik, és Djoko már a 32. közöttt van. Ezt a pálya bezárást GS nem engedném, mert igazságtalan. Csak a pénzről szól. Djoko a 32. között van, más meg még el sem kezdte a versenyt. A Center pályáért Federerék megdolgozak, de a tetőért nem, mert igazságtalan. Egy GS tornán próbáljuk meg amennyire lehet, egyforma feltételeket biztsítani. Lásd Gustavo Kuerten 60 valahányadik volt első RG győzelmekor, de ha egymás után 3 nap 3 meccet kellett volna játszani, nem hiszem hogy nyer. Kabaré a világ. Magyarországon meg mindenki túdos, mert mendenhez ért. Lásd Egyetemi tanárunk esetét, biztos profi tanár volt, csak ebből miért következik, hogy a teniszhez is ért? És sem pofázok bele 1 millió dologba, amihez nem értek. Az a végzetem, amikor a hülye okoskodik. És azt hiszi neki van igaza.

Előzmény: Veszpremi (2757)