arabella Creative Commons License 2000.04.14 0 0 122
Szia Izabell,

Ami az Istvánt illeti,szerintem Hüse elég rossz lenne.Egyáltalán nem illik hozzá ez a szerep,meg igazad van,fiatal ő még ehhez.De ki tudja,mi lesz itt nyáron.Még meggondolja magát,mint tavaly.A Szentpéterről lemaradtam,de hallottam,hogy elég gyér volt(mint az összes Beke rendezés).Valahogy nem birom azt az embert,azzal a csokornyakkendőjével sirba visz.De csak ha ez lenne a baj.Az igazság az,hogy mióta itt van a szinház szinvonala egyre romlik(azért van néhány kivétel).
De már a gondolattól is rosszul vagyok,hogy majd itt Blaskó lesz az igazgató.Nekünk akkor meszeltek,ugyanis azt hallottam,hogy jó páran vannak akik itt akarják hagyni a szinházat,ha ő lesz az igazgató.Márpedig nagyon úgy tűnik.Az igazság az,hogy sajnos javaslatom sincs ki lenne jó igazgató.Neked van?
Egyébként a Mária evangéliuma nekem tetszett,te kivel láttad?Hüvösvölgyivel vagy Szilágyi Olgával.Én az előbbivel,hál' istennek.
Ami a társulatot illeti,hát vannak hiányaim.Pl.nincs csak egy 'primadonnánk'igy az összes szerepet Sz.O. énekli,ami már egy kicsit unalmas.Ezenkivűl nincsen idős szinésznőnk sem és olyan szinészünk is elég kevés aki jól tudna vigjátékot játszani és még sorolhatnám...
A szinház szerintem is nagyon szép lesz és ha ilyen tempóban haladnak még be is fejezik időre.Kár,hogy csak kivűl lesz ilyen szép.
Majd beszámolok az Anyánk napjáról,bár tudom,hogy ez annyira nem izgat,hiszen nem Alföldi rendezte.
Szia,
Arabella

Előzmény: Izabell (121)