FerAnd! Creative Commons License 2023.06.27 -1 0 8773

Szia Katona!

Köszönöm a jó tanácsokat. Kiegészítve...

Aug 15.-én este indulnánk (kedd)..  Visszafelé köv. hét hétfőn reggel, délelőtt.

Utolsó nap annak függvényében indulok el este korábban, vagy később, hogy kb mi hallható, mi várható a határátkelőkről. Bp mellől megyünk.

Terv alapján Szeged mellett tankolok, ahogy írtad.. És azzal bőven Macedóniába kell érnem. Mivel Macedóniát látni szeretném nappal, így ottani idő reggel 5-re oda szeretnék érni... Gondolom azt az 575 km Szerb területet pihenővel 6 óra alatt teljesíthetem. Sima pihenőknél nem állnék meg sehol, inkább benzinkutaknál. Tudom fizetősek a WC-k...

Fórumokat olvasgattam, annyira még nem világos, hogy melyik országban hány kapunál kell fizetni. Emiatt készülők, hogy majd kártyával kiegyenlítjük.. Ha meg nem megy a rendszer, akkor apró € -val.

Írt valaki Görögről egy fórumban, hogy előre feltöltés autopályára..??? Nem tudtam értelmezni.. Szóval.. Bp. Sarti közötti úton, Magyarország 7 napos matrica, Szerbia, Macedónia és Görög kapus rendszerű, helyszínen fizetős?? Ez érdekelne elsősorban.

Köszönettel

Előzmény: Katana750 (8772)