Katana750 Creative Commons License 2023.06.26 -1 0 8772

Nem írtad, hogy mikor mész(a nap a fontos) mert a határokon, fizetőkapuknál nagyon változókat lehet kényszerpihizni. Péntek szombat űberszívás! Hétköznapra jó időzíteni az utazást. Én vagy 10 éve így viszem a családot GR.-ba. Az utolsó percekben semmi lehetőséged nincs változtatni az irányon csak visszafordulni. amúgy benzinkutakon Wifi és szerb-makedón határkamerák megnézése! Ezek linkjeit feketefelhő fórumtárs feltette többször de nem itt hanem azt "autóval Görögországba" topikon. Én is számos alkalommal leírtam a menetet, határokat, alternatívákat, tankolást, okoskodásokat(a Balkánon leszünk) szóval kitárgyaltuk sokszor. Ha gondolod rákattintasz a nevemre és megtalálod valamelyik hsz.-ban amit keresel! Ha nem akkor jöhetnek a továbbiak! Nagy vonalakban: Tankolás itthon a határon(előtte) csurig mert Szerbiában drágább. Észak Makedóniában a belépés után 15km.-el Lukoli, kártya rendben. Fizetőkapuk szintén. Nincs olyan, hogy benyögnek valamit. Látod, hogy mennyit kell fizetni és kártya! € apró jó ha van mert műszaki okok miatt előfordulhat probléma én még nem jártam így. Szártiban 2-3 éve voltunk csak vacsorázni az Emmanuelben volt egy nagy áruház a főút mellett. Egyszerű gíroszosok vannak rengetegen. Augusztusban a legmelegebb az Égei-tenger. Mi aug. 8-18 között leszünk az olimposzi riviérán. A Sithon travel irodában lehet foglalni helyet a hajókirándulásra. Nagyon jó buli. Elsőre ennyi, ha nem találsz valamire választ kérdezz nyugodtan, legfeljebb megkeresem én amit írtam és leírom, hogy hol találod meg. 

Előzmény: FerAnd! (8771)