> Engedd meg hogy kötözködjek, nem ugyanaz a színész játszotta zászlóst meg a Borgot.
Könnyelmű kijelentés volt részemről, mert nem vagyok benne biztos.
De szerintem nagyon hasonlít a szinészre, no meg ha az általa alakított karakterről vett DNS mintát, akkor logikus lenne. No meg minek két vendég színész ebben az esetben?
> Egyebkent ki nezte az Earth: Final Conflictot hetfon a M1-en? Benne volt Roddenbery felesege, aki meglepo modon itt is doki nenit jatszott :).
Azért a TNG-ben Lwaxana karaktere nem volt semmi!
>Szerintem eleg csendes inditas volt, remelem majd jobban belejonnek az evad soran. Amugy az M1 csak az elso evadot (22 resz) vette meg (bar mintha a masodik evadot meg mindig forgatas alatt allna).
Nekem tetszett, pedig a Trek után megnőtt az igényességem a TV-sorozatokkal szemben. De legalább most értem, hogy ki hol áll (kezdetben). A VOX-on azért nem néztem az E:FC-t, mert nem láttam az elejét és telejsen érthetetlen volt ki kivel, ki ellen van, ki hova van "beépítve". :)
Én a kapitányosditól vagyok kiakadva, az FBI-nál SZVSZ nincs ilyen rang. Jól emlékszem, "főhősünk" ott volt alkalmazásban, ugye?