fekete kéz Creative Commons License 2000.04.12 0 0 topiknyitó
Igen, szerintem mondjunk jót is, hátha lesz eredménye.
Mivel a Jó reggelt, Magyarország nézettsége hagy kivánnivalót maga után, én más fórumot nyitottam volna, és fokozottan csalogatnám át az embereket reggelre. Ha az esti hírműsorhoz nyitottátok volna a fórumot, és annak a vendégéhez lehetne kérdéseket feltenni, több érdeklődő lenne. Ha sok a kérdés át lehet terelni (ha aktualitását nem veszíti el) reggelre, és akkor többen átmennének esetleg arra a műsorra is. Igy nehéz lesz, mert a reggel az mindenkinek szent, és általában megvannak a szokott rituáléi. (Nekem a csipám a nap-keltével és egy vödör kvval nyílik.) Nem is szívesen hagynán ott őket, csak a kezdeményező készségeteket probálom preferálni tanácsaimmal, hacsak nem akartok a nap-kelte stábjának országos nézettséget biztosítva teret engedni. Különben ha eredményét látják a fórumnak, akkor a hangnem is meg fog változni. Természetesen ehhez a belső versenyszellemet kellene átreformálni, és munkakapcsolat szintjére hozni, ami ugye megint emberi tényező. Gondolom egy nagyon jó csapat van reggel, azért mertétek felvállalni ezt a megmérettetést. Igérem a valamelyik adást, felveszem videóra és megnézlek benneteket.