RJancsi Creative Commons License 2023.06.21 -3 0 71046

Egy ilyen szennylapot mint a MN elvből nem olvasok. A fidesznek hosszú és módszeres hozzáállásával sikerült szitokszóvá tennie a "nemzet"-et. Annak idején amikor elbukták a választást, nem is volt igaz hazafi az, aki nem viselt kokárdát (vagy legalább nemzeti színű szalagot) még a pizsamáján is, nemhogy az utcán  még egy évvel a pofára esésük után is. Gyerekkorom óta minden évben március 15-én én is kitűztem a kokárdát, a 48-as hősökre emlékezve. De azóta, hogy a fidesz kisajátította, azóta nem. Nem szeretném ha bárki azt hinné közéjük tartozom. Aztán folytatták, minden "nemzeti lett", ami kettéoszthatja az országot. De a csúti csüngőhasú többször ki is nyilatkozta, csak az a magyar és a nemzet része, aki a fideszre szavaz. Az összes többi ballipsi, hazaáruló stb. Egy ilyen parazita nem méltó arra, hogy egy országot képviseljen, legfeljebb az orosz érdekeket, amit meg is tesz.

Jellemző módon felrúgva minden írott és íratlan nemzetközi szabályt az orszok sem küldtek hadüzenetet Ukrajnának csak egyszerűen megpróbálták lerohanni. Akkor ők sem állnak háborúban, ugye?

De a nagy büdös népnemzeti keresztény emlőkön nevelkedett fideszes vezetés hogyan értékeli a rájuk szavazó kárpátaljai magyarok frontra küldését? Vagy ők már inkább nem a nemzet részei, mert akkor ki kéne állni értük? Még véletlenül sem szabad fegyvert küldeni számukra, hiszen a szittya magyarok semilyen zsóti áldásával puszta kézzel képesek megállítani az orosz tankokat? De a lényeg, hogy a fidesz békepárti, mindent megvétóz ami az ukránokat (és az ott élő/harcoló magyarokat) segítené, ellenben mindent megtesz az orosz gazdaság és ezzel putyin háborújának támogatásáért. 

Előzmény: Pöpec Ficsúr (71045)