arabella Creative Commons License 2000.04.12 0 0 119
Szia Izabell,

Igen,én is úgy hallottam,hogy Beke egy csomó jó darabot azért vett le,mert az még Gali idejében volt és nem fért össze az elképzeléseivel.Nem ártott volna,ha egy kicsit előbb magába néz,na mindegy.Csak az a furcsa,hogy amikor Bekét megválasztották igazgatónak,akkor úgy volt,hogy Gali itt marad,mint főrendező,aztán szép lassan eltűnt.Kár érte.Nem tudod hol van most?
Tényleg az István a királyt tervezik nyári játéknak?Komolyan lassan kezd az agyamra menni,hogy Bekének egy épkézláb ötlete sincs.Másolja a Nemzetit.Még a szinészeket is onnan hozza,mintha nekünk nem lennének jó szinészeink(pl.:Egri csillagok,Szentpéter esernyője,most meg az István).Egyébként láttad a Szentpétert?Én kimaradtam belőle,de mint hallottam nem volt valami nagy durranás.
Amúgy Hüsével kapcsoltban igazad van,prózai darabokban egyáltalán nem volt jó.Olvastam valahol egy vele készült interjút,ahol azt mondta,lehet,hogy visszajön.Egy biztos az egriek oda voltak érte.
Vasárnap megyek a Kamaraszinházba Anyánk napját nézni(természetesen Nádasi Erika is benne van).Láttad már?
Szia,
arabella

Ps.:Tűzkőre azért figyeltem fel,mert tudtam,hogy egri szinész és kiváncsi voltam rá.

Előzmény: Izabell (116)