agamemnon Creative Commons License 2000.04.11 0 0 60
és a váalszok:

Először is Függöny (sok köszönet neki,
hogy rajtam tartja a szemét:):

katonás színészeket szépen sorban pakoljuk föl,
már van Básti (csak nehezen tudom eldönteni, hogy Julit vagy Jűliát írjak a honlapjára),
Kocsis Gergőnek szóltam, hogy akarjátok:)))) és azt mondta ígéri hogy összeszedi az anyagot,
Schell Judit is lett, de még csak a Radnótiban (egyenlőre nincs külön anyagom).
A többi színészt is föltenném, ha ők akarnák. Próbálkozunk:).

A rendezőket (Gothár Péter; Novák Eszter; Zsótér Sándor, Székely Gábor) én is nagyon szeretném. Ha esetleg van valami kapcsolatod hozzájuk (vagy bárki másnak) megemlíthetnéd nekik ezt a lehetőséget.

István:

Theatre.hu-t tényleg megvette valaki, a portál webes kimenete a theater.hu - lesz, de csak ha nekünk ítélik a domaint. Írnak nekem innen-onnan a világból, hogy hol az "English version", de a domainregisztrációstanácsot az Úristen sem tudja megsürgetni:(

Izabell: A fórumok korszerűsítése és teljes fordítása folyamatban. Kösz az észrevételt!
A Kamaraszínház színészeiről akkor lesz több anyag, ha a webmesterük egy kicsit összeszedi magát...

A Színművészetivel kapcsolatban nem én vagyok az illetékes (nem akarták), tehát sajnos nem tudok segíteni.

Még egyszer bocsánat mindenkitől hogy most egy kicsit nem csak a virtuális, hanem a valóságos színházzal is foglalkoztam...
Kérlek Benneteket, mondjátok meg, milyen topicot nyissak a Portál fórumában, hogy ott is ilyen élet legyen.

Maradok tisztelettel

agamemnon