paulinamartinez Creative Commons License 2000.04.11 0 0 118
hát bármennyire is csúnya, most én is egy jó nagy csúnyát mondanék....hfawőnuvcűmtu4ovb4q3go.
az előbb olyan szép hosszú levelet írtam, de hát nem beszart a rendszer, s nem küldte el! felháborító! na megpróbálom még egyszer leírni.
a lényeg:
haha sally egy metál koncerten! ő már túl öreg ehhez! épp ez az oka annak, hogy most bosszúállásból irogat mindenfélét ide, mert megszóltam kevin spaceykét. hát ő sem mai hús....

bookshie!
védd továbbra is bátran a mi kis sallynket, mert ha béla itt széttépi, akkor azt hogy magyarázzam meg a szüleinek??? :))))))))))

libertine!
tőled hosszú sorokban kértem elnézést, amiért néha bélával "foglalkozom", merthát nem szép őt magára hagyni, aztán úgy gondoltam, te ugyse vennéd válladra az ő szóraloztatásának terhét, vagy tévednék? :)))))))

Béla!
akkor hát gyere, ne félj semmitől, küldöm az agyhullámokat, ha ráérzel tuti idetalálsz!!! siess, várlak! jó kis tesztnek vetjük alá a te kis operációs rendszeredet, ígérem!!!

ja igen, arra is gondoltam, talán egy beosztást id készíthetnénk a jövőbeli viták elkerülése végett. mit szóltok???

na pusszancs drágáim!

a kissé ideges paulinátok
musztafa kebab