kavicsos64
2023.06.09
|
|
0 0
351
|
Bár ilyen lenne ! Nem ilyen sajnos látható kovácsolás nyomok vannak mindkét oldalán ,nem sima . A szalag csiszolóval már elég sokat lecsiszoltam belőlük de még kéne surolnom rajta ! Kalapálni nem igen tudom a kalapács lapul de a kasza nem véknyúl ,még az ütések sem látszódnak rajta . Van egy régi kaszaverőm még apámtól örökölt még az is nehezen hagy nyomot rajta . De a kezem se igen tudom használni épp . A bénulás határán táncolok vele ! Tegnap kaptam rá ultrahangos kezelést ,de már amikor vége volt a kezelésnek elzsibbadt azóta nem állt ki belőle és már a bal kéz 4 ujja nem mozog . Ha idegszál gyulladásom van akkor sikerült rontani rajta, ennyi az orvos tudomány ! Nem tudják eldönteni mi bajom van de vizsgálatok nélkül próbálkoznak ,eddig azt lehet mondani csak ártottak a kezemnek . Március elején valahol 2 tájékán megszúrta a bal kéz középső ujjam közepén lévő hajlást egy picike szilvafa termő nyárs de a seb csak szinte érintőleges volt apró szúrt sebbel . Valószínűleg fertőzét kaptam belőle és a porcot érte ,vagy a csonthártyát . Másnapra totál cipó lett a bal kézfejem a gyulladás a kisujj felé terjedt azóta szinte semmit sem tudok csinálni és most a gyógyítás is félre ment romlott az állapotom egyetlen kezeléstől is ! Nem tudom mi lesz velem . Meglehet több rendet nem kaszálok ,dobhatom a kukába a kaszát nyelestől ! |
Előzmény: pintjano (350)
|
|