Oyabun Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1749
Állj, állj és mégegyszer állj...

Nem mondtam és egyáltalánis kér beleélnetek magatokat, hogy az autót vezetni is lehet. Egyáltalán az sem biztos hogy lesz, de ha Ákos bír is szerezni v. mit, egyáltalán nem biztos, hogy a jószág egyáltalán járóképes vagy hogy egyáltalán valamennyire is tudunk rendelkezni fölötte. Elvégre a FAM-ról van szó. Ezt az egészet tegnap előtt este beszéltük és +kérdezte, milyen trailert kell hozzá venni, hol lehet majd szerintem biztonságosan tárolni stb. Mindenesetre azóta nehezebben gépelek, mert még a lábamon is keresztbe vannak téve az ujjaim *fingers crossed*, nem hogy a kezemen. :-)
HA lesz egyáltalán és valamilyen formában bírunk rendelkezni fölötte, beleülni, megcsodálni valószínűleg lehet. Nem hiszem, hogy valamelyikünk is ne kapna pontán magömlést a 16 collos karbon féktárcsáktól, a megtapogatható v6-tól (aminek mellesleg az égegyadta világon semmi köze azokhoz a v6-okhoz amik az autóinkban vannak)vagy a szekvenciális váltótól. Én spec valószínűleg ki se szállnék ha tehetném, még ha be se lehet indítani.
A jószágról meg csak annyit, hogy tudomásom szerint (infók a Qv c. alfás újságból) a legutolsó gyári fejlesztésű motorok 470 Le-t tudtak, csak addigra már nem volt érdekes az egész DTM. Sajnos.
Ha már itt tartunk kinek melyik dekoráció tetszett legjobban? Nekem az első éves echte Alfa féle, a bazi nagy alfa jelvényekkel. A későbbi Jagermeisteres, Martini racingos, Tv Spielfilmes darabok kevésbé. Habár most, hogy jobban belegondolok, egyiket sem rúgnám ki a garázsomból.