phls Creative Commons License 2000.04.10 0 0 412
retix: Az "irdjol" domainnevet megigényeltem (de gyönyörű szó!). Kétheti várólistára kerülünk vele, s ha senki nem jelentkezik érte, a miénk lesz. Az egyszeri regisztrációs díj 6000 Ft, a havi fenntartási 2000 (+sarc, gondolom). Úgyhogy reszkessetek, nyelvtörôk, tagdíjat kell fizetnünk! Tud valaki jobb megoldást?

Az AkH. maga a szabályzat (és szinte csak mutatványként egy kis szószedet), az MHSz pedig a hozzá kapcs. helyesírási szótár; ebben csak szószedet van, jóval bôvebb, mint a szabályzatban (de természetesen annak a szellemében készült).

Szabolcs: Nekem úgy tűnik, hogy Balázs Gézát Grétsy futtatja; én nem lennék boldog tôle. Szerintem maga Grétsy nem vállalná el, mert igen sok közéleti tisztsége, szereplése van. De ne legyek semmi rossznak az elrontója, próbáljuk meg! Nézek mások után is, jó?

Egyébként Bódi Zoltán adjunktus már hálón is nyelvművel, ld. http://emwac.bme.hu/nyelv/levelek.html. Az irányban is tettem lépéseket, hogy a Szabályzat jelenjék meg a hálón. Majd meglátjuk, mi lesz belôle.

Remélhetôleg új taggal bôvülünk, majd jelentkezik.