jaj bélám!
hogy te miket írsz rólam! mivel érdemeltem én ezt ki?
nyugodj meg, sallyt megölöm, amiért ilyen lavinát indított el közöttünk! kérlek ne hagyj el, holmi kevin spaceyért! lehet, hogy sally valóban tud egyetsmást, de biztosíthatlak, hogy nincs tököm!!! se gyerekeim, meg 6 x-em se! ezt libertine is igazolhatja! még azt is tudja, hogy festem a hajam...vajon honnan(merthogy este nemigen láthatta abban a vaksötétben..)? persze tudom! a mi bimbózó szerelmünk, ha még emlékszel a minden ami bosszantban gyökeredzett, na és ott egyszer szóvátettem a fodrász megjegyzését. látod! ha úgy figyelnél, mint libertine, te sem feltételeznél rólam mindenféle csúfságot...talán ma este bebizonyítom, hiszen a drága grófomat már úgy leamortizálzam, hogy ma muszáj nekije aludnia...ígyhát esetleg te is szóbajöhetsz...kezd egy kicsit ez az egész veszedelmes viszonyokká alakulni, nem? ó, keanut is bevállalnám....!!!
na béla, most itt a kivételes helyzet, hogy én kérek bocsánatot. ugyan nem egészen tudom, miért, de tudod olyan magányos voltam a hétvégén, mikor itthagytál magamra...na tart még a hari, te kis ari???
csókol, ölel a te paulinád!!!!