Na, akkor most figyelj ide!
Már régebb óta így vagyok ezzel, másutt is így írom, és nem, nem titeket akarlak provokálni, ti meg sem fordultok ilyenkor a fejemben egy percig sem. A saját gondolataimat, meglátásaimat pötyögöm le az ÉN stílusomban, az ÉN tapasztalataim szerint, ahogy ÉN vagyok vele.
"Meg kell értened, hogy ez pont úgy fáj egy vallásos embernek, mintha valaki az édesanyádat szidalmazná mindenféle aljas rágalommal"
Már leírtam, h ilyen esetben mi lenne az ÉN hozzáállásom, de megismétlem: ilyenkor utánajárnék, mi az illető gondja. És ha kiderül, h nem rágalom, tényleg anyám járt el vele méltánytalanul, akkor igyekeznék helyrehozni a dolgokat. Ha meg látnám, hogy csak egy kötekedő, amelyik ENGEM akar kihozni a sodromból, énnekem akarna bajt, aszerint reagálnék. De igyekeznék a MÉLTÁNYOSSÁG legfőbb figyelembevételével eljárni, nem ágyúval verébre.
De elárulok egy titkot csak itt, csak most, csak neked:
Ha nem tetsz a stílus, a tartalom, NEM KELL olvasnod. Nem is TENEKED írom azon irományaimat, hanem egymás topikolónak, csak most ezt kapod tőlem utolsó válaszként. Mert amúgy azt láttam, nem akarsz a konkrét kérdésemre válaszolni, általam ajánlott kompromisszumot sem fogadtad el, teljes behódolást vártál volna tőlem, akkor lettél volna elégedett. NEKEM ez jött le a stílusodból. De megint: ha nem jövök be, nem olvasol, KÉSZ.
Kiixelsz! Ennyi!
Igaz, én is ezt tettem veled, és vissza is teszlek, de ez a fránya indexmotor vmiért sorozatban nem hajtja végre, mindig elfelejti...
Ennyi, mégy is vissza az X alá, szerintem tegyél te is így, és máris okés minden!!!