lore Creative Commons License 2000.04.10 0 0 1718
lore IN!

Semmiféle puniról (vagy mit írt fargo) nincs itt szó. Igenis aktívkodtam csak máshol. Nameg dógozni kell, pénteken lejár az egyik szoftverre a 30days licensz, addig össze köll bűvölni rajta valamit. (tom, hogy minden megoldható, de nem otthon vagyok, hivatalos vagyok stb.)

Van egy javaslatom a magazin címére: VOLVOZIN v. VOLVOZINE (a második kicsit kozmopolita szvsz). Nem hiszem, hogy saját ötlet, kocsimosás közben villant be az agyamba, nem kellett rajta gondolkodnom, szal a minta valahonnan adott volt. Talán ti tudjátok!
Vagy lehetne a cím: GURULOK (volvare : gördülni, gurulni)
Logo ügyben fargo és doki mellett még javasolni is gyáva vagyok.

A brikóparkolóval kapcsolatban Templarral abszolút egyetértek.

Idősebb volvot birtokló topikosok!
Ti a szervizelést, hogy oldjátok meg? 10e km után elviszitek olajcserézni, a többi meg ha majd elromlik?

lore-szubjektív: kész lett a corsa, lorené bódog :-) Lusta voltam gumishoz elvinni, így ráraktam a 185-ösöket a corsára, lorené a héten teszteli, ha túl nehéz tekerni akkor mégis gumis :-( Holnap a másik németnek próbálják orvosolni az olajszivárgását egy olajteknő és kartertömítés cseréjével (drukkoljatok!).

Harvester,
mit csinál az a baromi ócsó hely 150ért? Nitro-szett vagy super-charger? Gondolom nem az epromban turkálnak.. :) Fényező sux? Megtörted?

Templar,
nekem már vannak ilyen kis szöges golyóim (tehetséges elődöd Bond filmjéből a tipp), ha meglátok egy volvot pl. az M7-esen akkor elémegyek és kiszórom a földre. Utána visszatolatok és megkeresem az árokban a kollegát aki a SIPSnek és a Bolas-merevségi-indexű kasztniank köszönhatően csak félig van kómában és beszervezem. Előbb utóbb mind rábólint...

guruló,
így van Bolas olyan aktív szögedi egyetemista hogy heti két (azaz 2) órát is szegeden tölt, idejét a tudomány oltárán feláldozva..
Norvégiában a legdrágább a benzin (ezt Templarnak mondom aki mérnöki mivoltát meghazudtolva üzemanyagként általánosított) a dízel fura, hogy olcsóbb. Valszeg mer mindenki Saabbal jár, abban meg csak 3 éve van dízel-version (opel TiD-je). Hameg Volvoval járnak az olyan keveset eszik miközben legyorsuljaazM3astis, hogy csak na! Igaz Bolas? :)

fargo,
ne verekenny, bízd a fordítóra. Egyébként Templar tehetséges elődje hadakozott valamilyen Mr.Big ellen állandóan, szal a tippem: legyen körfűrészes karórád, lézersugaras nyakláncod és vízen sikló astonmartinod. Martinit meg rázva, nem keverve!

CYRUS!
Mail nem ment... (nem küldtem. minek?) JV rulez! (csakhogy bevágódjak! Vazzeg eccer látnék tőled egy ilyet Schumira!)

lore