http: GirondE, s akkor girondista vagy; különben csak [girond] megyei. Egyébként: szerintem elég lenne:
www.irdjol.hu. Viszont tényleg ne késsünk le róla.
Úgy nézem, végérvényessé vált az Írd Jól Egyesület név. Retix, ha te is így látod, cselekedj gyorsan, le ne foglalják. Ha nincs idôd, szólj, akkor megteszem én.
Az álnevek kisbetűs írásáról folyt már parttalan vita a Magyarulezben. A levél elején megszólításként elmegy, ha ragaszkodik hozzá a tulaj, de a szöveg belsejében nagyon zavaró. retix, ilyenkor is ragaszkodsz hozzá, vagy lehet úgy, mint az elôzô bekezdésben?
Szabolcs: A HTT-re én is vadászom, csak még nem sikerült lônöm. Sajnos, régen megszűnt már a Nyomdaipari Egyesülés.
vurugya: Hajrá!
Beszéltem Andrassew Ivánnal, örömmel támogat minket. E héten is tart elôadást a Független Médiaközpontban, s megemlíti a tevékenységünket. Az Elender-klub honlapjára elhelyez egy logós linket a miénkre, mihelyt meglesz. Egyebekrôl meg még törjük a fejünket. Úgy érzem – errôl nem beszéltünk, szóba se hozta –, hogy illenék egy "Támogatóink" oldalt is létrehoznunk, s ott viszonoznunk minden ilyesmit.