Üdv Supertzar!
Köszi mindenkinek, aki válaszolt a dolgaimra. Kissé úgy érzem, hogy mintha felkaptad volna a vizet. Úgy hiszem maximálisan udvarias hangnemben írtam amit írtam. Azonkívül itt senki sem a saját polgári nevén ír, úgyhogy lehet lazítani. Egyébként ha bárki belém szeretné állítani bicskát, netán beérné a kedves családom felemlegetésével azemailem rendelkezésre áll. Azt hiszem egyéb elfoglaltságaim miatt kimarad életemből a Summer Rocks, de ez csak rám tartozik.
A Wigwamról közkívánatra leírnám mi a problémám, de múlkor már tényleg nem akartam kisregényt írni.
A fényképezőgépek még a kisebbik dolog, azt még megértem. Magam is fotóztam, és amikor udvariasan szólt a biztonságis srác vettem a lapot, és eltettem. Én nem balhézni mentem oda. Az viszont a pofátlanság csúcsa, hogy a koncert végeztével én és a cimborám kimentünk a kerthelyiségbe egy kis levegőt szívni végre, mire szerettünk volna visszamenni a rendező úr nem akart bennünket visszaengedni, úgy kellett visszalopóznunk. Ha jól emlékszem a Wigwam hajnali hatig nyitva van,
de még tán hajnali három sem volt amikor szépen mindenkit tessékeltek kifelé. Most aki vidékről jött fel kóborolhatott az utcákon. Külön ledöbbentett, hogy amikor Martin Powellel beszélgettünk, még őt is kitessékelték. Ha nem látom nem hiszem el. Mindezt leszámítva a koncert szuper volt. Nem kívánom, hogy hegyeket hordjanak el, csak egy kis jóindulatot. Hát olyan nagy dolog ez?