Törölt nick Creative Commons License 2023.05.31 0 0 20712

Szörpkészítés közben főzéssel? Nem hinném.

 

Wikipédia: C-vitamin: Olvadáspont190–192 °C (bomlik)

 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Aszkorbinsav

 

Szóval ha karamelizálva sütötted, lebomolhat.

De főzéssel, ami 100°C -on megy vagy kicsit felette, nem hinném.

 

Ez tipikus tévhit, amit pld a Béres vitamin terjeszt, meg a hozzá hasonló gyártók.

Hogy vedd meg, mert 100 milliárdos üzlet ha nekik ha te ebben hiszel.

 

A rendszerváltás után nagymamám rákos volt, diagnózistól számolva 1 évig élt.

Végig itatták vela Béres cseppeket, mert akkoriban azt úgy reklámozták hogy rákellens, meg kigyógyít a rákból.

Persze szegény nagmamám meghalt. A béres csepp meg csak egy multivitamin koktél.

De hát valahogy el kell adni...

 

Ma már nem terjesztenek ilyet, mert szigorodtak a törvények.

Bár hazudni még így is lehet nagyot, csak nézz szét a vitaminoktól a potencianövelőkig a piacon.

 

Hatástalan pirulák százai, nagy marketingdumával, több ezer ft/doboz árral, és

több száz milliárdos üzlettel.

Bizony, bizony, a hit hegyek mozgat. Pénzhegyeket.

 

És még szerencsés lehetsz, ha a gyógyulás helyett nem mérgeznek meg a pénzedért-

 

 

Előzmény: Balage-81 (20708)