baxy Creative Commons License 2000.04.10 0 0 28
kedves outer,

kedves rocky,

bocs, hogy eccerre valaszolok kettotoknek. Outerrel teljesen egyetertek, a szivembol szolt, amit irt.
Nincs ertelme eroltetni azt, ami csak energiapocseklas. Egy levegovel ket percig sem lehet kibirni, ha az ember ezalatt meg kapalodzik is, akkor talan fel percig birja. Igy vagyok en is ezzel az ujmdf-fel is. Giczy is megszivta a nagy kulonckodeset, Szabo Ivan is. Miert lenne ez maskepp az mdf-fel? Es aztan ki vitte be a hatan a parlamentbe mind a ket szervezetet (Giczy nelkul)? A Fidesz. Lehet, hogy nelkuluk nem ment volna, lehet, hogy rajuk volt szorulva, de az tuti, hogy se Surjan (huderohattszimpatikus az is...), se Pusztaiek nem jutottak volna be, nem is beszelve a mdf-rol. Emlekszem nagymamam mondasara (Fischer Ivan biztos ot is rasszista, idegengyulolo szemetnek tartana, mar reg meghalt): fogadd be a totot, kitur a hazadbol. A hala, mint politikai kategoria, nehezen ertelmezheto? Hat, igen, kedves David Ibolya. Szoval a 25%-os Fidesz legyen halas a 4%-os mdf-nek. Nonszensz.

A hatekonysagrol annyit, hogy az mdf ne a Fidesztol probaljon meg szavazokat elvonni, hanem az mszp-tol!!! Kulonben keblen melengetett kigyo. Rocky, neked miert az a kenyszerkepzeted, hogy az mdf ma szentek gyulekezetekent egyre szimpatikusabb part? Nem hiszem, hogy volna ma 5% olyan magyar 18 evnel idosebb allampolgar, akit az mdf meg tud szolitani,az mdf es egyetlen mas part sem!

Outer, te erted ezeket az embereket, akik hisznek valamiben, a tenyekkel szemben is? Erted az olyanokat, akik elegedetlenkednek azzal, ami van, mert olyat szeretnenek kapni, ami elerhetetlen?

Fel nem foghatom, hogy miert kell minden jobboldalinak azonnal elhatarolodnia minden olyasmitol, amivel nem ert egyet. Nem, nem, kit erdekel? Nem ajulok be David Ibolya velemenyetol a Magyar Narancsban (!), hogy a Fidesz milyen agressziv. Ha olyan nagyon az lenne, tarcat se kapott volna a partja. Miert nem tudja megtartani a velemenyet Ilonka maganak? Miert tartozik ez a baloldalra?

"Magamat kigunyolom, ha kell..." Mondd, rocky, ha te elegedetlen voltal a csaladoddal, mindenkinek kipakoltal rola? Mert errol van itt is szo, tudod-e, hogy ha nem vallalsz kozosseget a kormannyal, akkor automatikusan az ellenzeket tamogatod, es ha szidod masnak a sajat anyadat, felesegedet, stb, akkor vele nem vallalsz kozosseget.

Ettol meg nem kell szovjet tipusu emberkent nem gondolkodni, nem velemenyt nyilvanitani - de mindent a megfelelo helyen es idoben. Ezt a gondolkodasmodot tukrozte Antall, amikor Csurkat kizaratta az mdf-bol, de vele egyutt az ot kritizalo Debreczeni-Eleket is. Maradt a szurke allomany. Sosem ertettem meg, mert kellett kizarni Elekeket. Ezzel az mdf elvesztett minden mdf-es nemzeti elkotelezettsegu szabadelvut.

Kulonben nemhogy nem jartam foxi-maxira, kisfiu voltam en ahhoz akkor, de anno az mdf ifi szervezetenek alapitasabol kivettem a reszem.

Nna udv: baxy

Előzmény: outer (27)