albagabi Creative Commons License 2023.05.29 0 5 98720

Jó hullámzó szezonunk volt. A cél a legjobb 4 volt,de én döntőben reménykedtem a Szolnokkal,miután úgy gondoltam hogy a Szombathely meggyengült. Aztán pár forduló után változott,már azt gondoltam legyen meg a négy.Aztán meg az 5-6.hely. Az edzőváltástól sem vártam sokat. Aztán jól haladtunk,na mondom megyünk majd Szolnokra a régi jó emlékek helyszínére,de ott nekünk vége lesz. Az Olajtól én mindig tartottam,mert ellenünk mindig dupla erővel léptek fel. Aztán az Olaj elvérzett,meglett a pályaelőny. Itt azt gondoltam döntő lesz,és háromból egyszer nyerünk idegenben. 1-3 volt a tippem. Nem jött be. Utólag nézve lehetett volna 0:3 3:0 1-3 3-1,minden benne volt,de a végén a 2-3 már nem. A játékunk nekem érdekes volt,se nem kontrollált se nem egyéni,viszont nagyon függtünk a jó dobószázaléktól,mert lepattanó meg védekezés sokszor kevés volt.

Nekem a magyarok nem okoztak csalódást, az amerikaiaktól több pontot vártam,Philmore jó volt. Azt hiszem nem lehetünk elégedetlenek. Ősszel biztos sok változás lesz megint,aztán majd meglátjuk.