Hazudozol és folyékonyan!!!
1. Világosan és azzal kezdtem, hogy az adott felsorolásom csak példálózás az elméleti fizika átmenetéről gyakorlati mérnöki fizikába. A folyamat meg lényegi elemeit tekintve akkor is így történt, ahogyan írtam. Nem volt bizonyítható eleinte ... és szépen és folyamatosan az lett.
2. Azt írtam, hogy nem merültem bele olyan mélységben, hogy a relativitáselmélet áltudományos, vagy tudományos voltáról nyilatkozzam. Az azért messze nem semmi. Sőt inkább itt a te hozzá értésed kérdéses, ha szét sem választod annak főbb területeit sem. Még az általános és a speciális relativitás sem. Sőt azt is kifejtettem, hogy szerintem annak csak egy max egyes részletében lelhetsz hibát, az egész nem nagyon lehet hibás, mert az alapjai már korábban is megvoltak és igazoltak is voltak.
Figyelj én el tudom mással is foglalni magamat, nem szívemügye itt lenni. Sőt sejtettem is, hogy ez várható. Nem nagyon tudod sem te, sem a fikázóid sem betartani sem a vitakultúra szabályait, sem a helyes érvelés szabályait sem. Nem is beszélve ugyebár a tudományos módszertan sokkal szigorúbb szabályairól. Értelmetlen és sehova sem vezető vita ... meg nem is vita lényegében.