Prüntyi Creative Commons License 2000.04.09 0 0 16
Hali mindenkinek!

CSak annyit erről a beengedés megköszönés nem megköszönés témáról, hogy én személyszerint azért engedek be valakit, hogy a közlekedés haladjon, ne szoruljon nagyon meg senki. Egy viszont biztos, hogyha valaki nem méltata arra, hogy jelezze a szándékát (pl index)akkor nem érdekel, hogy éppen milyen autóval vagyok akkor a véksőkig nem vagyok udvarias csak akkor ha baleset szaga van a dolognak, amúgy meg pont lesz...om, hogy megköszönik e vagy sem az udvariasságomat. Én mindíg megköszönöm sőt manapság egyre jobban meg is lepődök és ez érvényes akkor is ha gyalogosként merészkedek megpróbálni átkelni egy nem lámpával védett átkelőn. Elég gyakori látvány: a gyalogos fut át (ha még a kora engedi) autós bár nyugodtan kikerülhetné kis fék vagy kis kormány mozdulattal de nem ehelyett nagy gáz, hosszú duda kormány ráhúzás és önelégült vigyor a pofáján. Na az ilyennek zúznám a fejét még akkor ius ha a gyalogosnak nincs is előnye bizonyos szituban. Egyet ne felejtsünk el a gyalogos nagyon törékeny és ez nem kugli amit autóval játszunk.
Egy másik megjegyzés: Nagy a fikázás a keleti autótulajdonosokra...hát nekik ez jutott, hogy miért kinek mi köze hozzá biztos nem élvezetböl nyomulnak trabiban vagy wartburgban. Nekem sosem volt keleti autóm de volt szerencsém valakivel kis Polskiban utazni. Azt a parasztságot amit akkor tapasztaltam a többi autóstól az nem volt hétköznapi. És a magánvéleményem amit tényleg ne tekintsen senki túl általánosnak és ne vegye magára ha nem inge de a Suzukis bajnokokkal elég rossz a tapasztalatom. Legyünk egy kicsit udvariasak és akkor talán jobban megy a közlekedés az a tapló aki meg nem köszöni meg netán észre sem veszi az meg varja a parasztságát a kabátjára.