Nem is biztos hogy akar
Túl sok közös szennyesük van úgymond,ezt olvastam is valahol.
Hogy elkezdjenek terelgetni. Gyurcsány pedig tulajdonképpen a Fidesz embere,Orbané.Gyakorlatilag ugyanazt csinálják .Itt rendes miniszterelnök nem tudom ki lenne.Gyurcsány felesége azért nem,mert akkor ,,Böszme ,,irányítaná. Még mindig jobb Orbán,mintha pl. Habony Árpád irányitana.Ezen gondolkodok néha.Ő bizonyára önkênyuralmat vezetne be,minden eszközzel.egy ideje nem hallottam róla.
Cseh Katalin megnyerő,szimpatikus ,de szerintem labdába se rúg.
Az baj,hogy ,,lopcsány"( azért írom mindig masképp,mer nem akarok ismételni) annyira beitta magát a baloldalba,hogy ő irányítja az egészet lényegében.Nem lehetne kiiktatni.Igy szerintem a baloldali pártoknak kevés esélyük lenne hogy legyőzzék a Fideszt,amíg ő êl.Ő 2006 ban az Öszödi beszéddel járatta le magát végérvényesen,de valakinél meg végleg ez adta meg a hitelességét.Ên kicsi voltam még akkor,nem érdekelt a politika.Most igen,de csak itt beszélek róla.
Habony akiről nem hallunk mos semmit,szerintem ő rég el** ta volna az országot,sokkal inkább,mint Ferenc. Tudom, kevés vigasz, de én így látom.Földönfutók lennénk jóval többen,kevesebb munkahely lenne.
Gyurcsánynak is volt ,van emberi oldala,mint amikor ételosztást szervezett, igaz olcsó Tescós kajákból ,de gesztusnak ez is fasza volt. Több nem.jut most eszembe ami átlagembernek lett volna .Mikor befogadott 3 migranscsaládot,az nekik .
Bajnai nem sok vizet zavart,meglátásom szerint.majd jött Orbán és innen tudjuk.Sztem Cseh Katalin lenne a legmegfelelőbb.