PearliePianos Creative Commons License 2023.05.26 0 0 24444

Viscount update kapcsán az én gondolataim...  A Legend Solo-m nagyon szerettem a tavalyi vásárlás óta élőben használni, egy normális hangszórón, monitoron nagyon dögös hang jött vissza, de pl. itthon a stúdióban nagyon bántottak egy közepes torzítottság felett a csúnya, digitális szőrök a tetején, illetve a lezli is kissé béna volt, nem ropogott, zakatolt úgy ahogy szeretem. Picit olyan kukori és kotkoda feel volt illetve kissé fázisproblémásnak hallottam a forgás bizonyos pontjaiban egyes beállításoknál (mondjuk sok szimuláció küzd ezzel). Az 1.9 számomra óriási előrelépés. A megjelenést olvasva szomorúan olvastam hogy nincs fejlesztés a drive-on. Viszont, mégiscsak lett, mert - nem tudom pontosan minek tudjam ezt be, talán a lezli bemeneti fokozatánál tekertek valamit vagy nem tudom - megszűntek ezek a szar ciccegések, de legalábbis lényegesen jobb lett a helyzet. A torzítás melegebb, zeneibb lett és a lezli is sokkal ropogósabb. 2 hónapja heti több napot stúdiózom vele,  iszonyat jól szól mindenféle stílusban, mixekben úgy állja meg a helyét mint eddig nekem semmilyen klón. Az 1.9 után pedig méginkább. A hangmérnökök is ájuldoznak. Szóval én eléggé hepi vagyok ezzel most.