Sziasztok!
A következő gondom van:
a múlt hét szerdán megrendeltem egy ISDN2+ -t. szinte hihetetlen, de tegnap délelött - alig több mint egy héttel késöbb - be is kötötték. hozták a megrendelt telefont és Eicon Diva PCI ISDN kártyát is. Fizetni még nem kellett semmit. Gondoltam ez már túl szép is ahhoz, hogy igaz legyen.. és tényleg..
128k-s ISDN dialup-om van, gyönyörűen csatlakozik (bár néha elsőre csak az egyik csatorna) és olyan gyors az internet, hogy csak na, viszont óránként megszakad. Igen, megszakad az ISDN. Az analog vonal, amit lecseréltem tök jó minőségű volt, 56k-s modemmel majdnem a maximummal csatlakoztam és soha nem szakadt meg.
Most meg a híres ISDN állandóan.
A matávosok csak annyit csináltak nálam, hogy egy helyen elvákták a falon a meglévő telefonzsinórt és oda felraktak egy un. NT-t.
Mi lehet a gond? Az ISDN kártyám rossz, a matávosok tekerték össze trehányul a zsinórt a falon, vagy az internetszolgáltatónál van a hiba?
szerintetek?
(elég idegesítő mert ráadásul az átalánydíjas kedvezményt csak jövő hét kedden tudják valamiért rárakni a számlámra úgyhogy addig valószínű csinálok egy kis telefonszámlát is)