Szia Kroni!
Éppen most ettünk a Szlovák Paradicsomnál is Brindzové Haluskyt, de az közel sem volt olyan finom. Egyébként annyira jó hely, hogy a városból ide járnak ebédelni sokan, hétköznap is. Ja és faház, nagyon hangulatos, jó terasszal, és nagy parkolóval. És a palacsinta is nagyon finom!
Rt-m volt, de a 17-es első kereke nem jött be, valamint a páromnak is jobban tetszik a Gs, nemcsak nekem. Az Rt túl burkolt, valamint a kormány pozíció pazar, de a láb nekem túl hajlított volt. A szöghajtás csere, és az R kipu nem sok változtatás, és így használható a szimmetrikus Sw-Motech rendszerem, valamint a hangja sem túlzó, mint a Dohc gyárija, szerintem.
Bp-ről is elérhető a kedvenc utam Selmecbányára, majd Zólyomra:
Bp-Dkő-Esztergom, Kamenica nad Hronom, majd az emelkedő tetején balra Zalaba-Hontianska Vrbicán-jobbra, Santovkán balra, majd Cankovban jobbra-Brhlovce-Bátovce után jobbra Jablonovce-Badan balra-Stiavnicke Bane-Banska Stiavnica (Selmecbánya) Itt a világörökség központ mellett, érdemes a volt bányász-erdész akadémia botanikus kertjét megnézni, ami a mamutfenyőkkel egy kis ékszer. Aztán Banska Béla felé ki az autópályáig, ami ingyenes, azon be Zólyomba, majd a Sahy felé vezető kijáraton túl, a benzinkút mellett találod a Kolibát. Hazafelé egyszerűen le Sahy (bár itt már elég sok kamion van, de jó az út), és neked a 2-es út Vácig-Bp, vagy több idő esetén Sahy-Kemence-Letkés Ipoly híd-Sturovó- Eszetrgom-Dkő-Bp.
Jó étvágyat!