Bookshie Creative Commons License 2000.04.08 0 0 78
No, meggyüttem a bányábul. Leástam magam a magmáig szégyenemben. Hát persze, hogy nem tudom, ki az a Kontár izé... Mingyár ügetek a lekközelebbi nyúz standhoz és megvizslatom magamnak, de már itt tutkóra lefogadom, hogy fel sem ér velem! Te, Bélus! Ha karmolod a bigét, de nem acc érte 68 forintot, akkor mi van azokkal, akik még annyira se tetszenek? Pedig sok mindenre jó ám egy olyan címlapfotó. A fijúk ilyesmiket szoktak nézegetni, miközben... ja, ez mán megin szexes topik!
Mióta van metal? Hú, Bélus... Amikor én ezt elkezdtem - ezeregy éve -, mán tutira megvót, ezt állíthatom. Attól függ, mikortól számítjuk, mert előtte ugyi már létezett a hard rock... A nyolcvanas években indult egy nagy hullám, de van néhány ősmogul banda, akik már a 70-es évek végén is nyomták és még ma is léteznek. Szóval nem oly eccerű ez, te kis te!
Szeretek meglógni, ha melegszik a helyzet, szóval vigyázzál rám és ápolgasd a kapcsunkat, ha nem akarsz hársfaképnél hagyódni!
Várom a kanárisárga kűrruha felbukkanását! Na, most lohasztó leszek, Bélus: nem vagyok bombázó. Akkor már legfeljebb bambázó... De most télleg. Azért még csípsz?