szémomra Hokuseiho egy enigma. nem felétlenül ő maga, hanem vele együtt minden körülötte. amit látunk, az egy irgalmatlanul nagy tehetség, egy hatalmas, csodálatos minőségű márványtömb, ami arra vár, hogy Miyagino oyakata kifaragja belőle a kortalan műalkotást. a nagy kérdés, hogy sikerül-e?
mert amit én most látok, az egy sanyaku osztályon túlmutató erő, jonidan szintű sumoval vegyítve. fogalmam sincs mit kezd majd ezzel ex-Hakuho.
rengeteg túlhájpolt rikishit láttam már elszürkülni aztán eltűnni a makushita masszájában, szóval az ilyen dolgokban óvatos vagyok. legutóbb például itt volt Atamifuji esete. miután láttam kb 10 mérkőzését, már megvolt a véleményem róla, hogy ez csávó max közép maegashira szintig érhet el és ezt kb most is tartom. Ochiai esetében viszont már nem vagyok ennyire borúlátó. hiheteltenül jó a gyerek, de az a vállsérülés ennyire fiatalon... mostanában minden meccse után úgy jön le a dohyóról, mintha tovább sérült volna. kár lenne érte, ő már most makuuchi szint. (aztán lehet, hogy jól rámcáfol :-))