supertzar Creative Commons License 2000.04.07 0 0 245
A pontos adatokat inkább Glenn mondja majd meg, de gondolom külföldről még úgy három.
Wigwam-ügyileg ugyan nem vagyok illetékes, de tudomásom szerint a Wigwam és a Concerto két külön cég.
A fotósokra minden bulin vadásznak, méghozzá a zenekari menedzsmentek parancsára. Ez szerintem is paranoia, de például a Therapy? koncerten az E-ben a fotósunk az előírt három szám letelte után az egyik tag kézenkiúszós mutatványát merte fotózni, mire odalökdösték a turnémenedzserhez, aki úgy kirángatta szegény srác gépéből a filmet, hogy még most sincs gépe, mert tönkrement. :-(
De most anyázzak az E klubra?
A szórólapozás meg úgy működik szerintem, hogy előre egyeztetek a szervezővel. Konkrétan, ha mondjuk a Summer Rocksot akarnánk szórólapozni a Maiden bulin, tuti, hogy nem odasétálnék lazán a hónom alá csapott lapokkal, hanem előre fixálnám a dolgot a Maiden buli szervezőivel. Ez a minimum.
A Concerto simán elérhető, honlap, email, satöbbi, ennyit megér a dolog. És ha van előre engedély, akkor senki sem mondhatja, hogy húzz a vérbe.
A szórólapokat amúgy azért nem szeretik a szervezők (sehol), mert sokan kézbe veszik, rápillantanak és már azonnal dobják is a földre, ami csak növeli a takarítás időtartamát.
Engem is hajtottak már el az E-ből a szórólapjaimmal, mert nem szóltam előre. Akkor tanultam meg, hogy mi az ábra.