Hú, de beindult...
SM222
Sajnos 200e fölé nem tudok majd menni, de a TV-t csak ősszel cserélem, előbb a DVD, 1-2 hónap múlva. Szeretnék egy szélesképernyős TV-t, 100 Hz, és csak a kép számit, mert a hangot erősitőben hallgatom. Általában tapasztalatok érdekelnek, vagy ha tudtok a neten olyan helyet, ahol több adat van mint a www.sony.com-on.
Ahoj poplacsek
Sajnos csak a kommerszre telik, szivem szerint én is komolyabbat vennék, de a zsebem azt mondja nem, sőt, még a hitelkártyám is :)
MGperY
Egybeépitett nálam sem jöhet szóba.
whisper
Valóban személyes vonzódás. De mielőtt megvettem a videót, két hétig néztem a hazai választékot. Személy szerint nagyon szegényesnek tartom. Végül a Sony SLV-SX70 (ugyanaz mint az SE-70, csak világosabb szürke) és a Panasonic NV-HD642. Szolgáltatások kb. ugyanazok, a Pana 5000 Ft-tal olcsóbb volt, de a Sony design-ja jobban tetszett, és a Sony is szimpatikusabb, mint márka. Na most szeretném folytatni a "hagyományt", de a design szempontjából is a Sony vezet. Habár a Philipsnek is vannak nagyon szép Tv-i. A Yamaha valahogy túl "szögletesnek" tűnik, de lehet csak én láttam keveset? És nekem úgy tűnik, hogy ebben a kategóriában nincsenek érezhető különbségek, de éppen ezért inditottam a topicot, hogy legyek okosabb. A Házimozi magazint kezdtem el olvasgatni, nem tudom, mennyire megbizható, de nemrég egy Sony DVD-t hozott ki a hónap DVD-jének (a tipust majd otthon megnézem, fejből nem emlékszem). Ja, és ők irják, hogy a Yamaha amit teszteltek Panasonic alkatrészekből van összerakva.
antforce
Ennek örülök, mert nekem is DVD és TV kell majd (ebben a sorrendben).
csibesz
Én két éve voltam a Fehérvári úton levő Sony szervizben, egy haveromnak kellett deckbe forgófej. Nagyon pozitivan álltak hozzá a dologhoz, kikeresték katalógusból, hogy milyen kell, és volt is nekük, pedig egy ötéves modell a gép. Nem volt olcsó, 12e Ft (ÁFÁ-val). Más tapasztalatom nekem sincs, szerencsére mással sem.