NÉBIH engedélykereső??????
és azzal mi a sz@rt kezdjek? Nézzem meg van e engedélye a bárminek?
Jó, hogy nem azt írtad, hogy google a barátod... aztán meg lehet mondani, hogy a sok hülye összeolvas minden baromságot a net-en,
Nézd, én szerintem kulturáltan, udvariasan szoktam kérdezni. Ha normális választ kapok, akkor megköszönöm. Így működik.
Most is konkrét kérdést tettem fel , konkrét termékekre.
Ha erre nem lehet normálisan válaszolni, akkor nem tudom, mi a f@asznak van ez a fórum. Ahol te királyoskodsz. Minek van akkor, trollkodni ?!
Nem az a gond, ha nem segítesz, hanem ha úgy teszel mintha segítenél, és ha ebből nem értek, akkor debil vagyok.
Hát elmész te a 3,14csába!
Milyen segítség az, hogy javaslod a Dynali-t??? Pontosan tudtad, hogy csak 1 literes kiszerelésben lehet kapni, amit átlagember nem tud/fog megvenni.
Ez nem segítség, hanem szopatás!
Keressek rá a Nébih-en a szőlő gombaölőkre, és? Kísérletezzek az X szerrel pár évig, aztán mire találok valamit, addigra megszüntetik, vagy mégis mire gondolsz, amikor ezt küldöd segítségül?
küszködik az ember, hogy azt a kis szőlőjét valahogy kezelje, megvédje, minél jobban, ne legyen rezisztencia, meg agyon permetezve se minden szarral ellenőrizetlenül, és akkor még szétalázzák egy "szakmai" fórumon, nem egy facebook faszom csoportban, hát ez mire jó?!
üdv.