kavicsos64 Creative Commons License 2023.05.16 0 0 328

Nagyon jól vágod ! Helló mindenkinek ! Most találtam ide ! Kézi kasza témában kutakodom . Nem tudom jól megkalapálni a kaszát ,vagy az orosz kasza túl kemény ,de az biztos hogy túl vaskos anyagból van mert 1,5mm anyagú ! Ha tudtok olyan 1mm ,vagy véknyabb anyagút ,várom hol nézzem ! Sajnos 20 ezreim nincsenek rá . Mindenképp venni fogok egy kasza fém nyelet a Grubénál ,mert az is lehet a hiba is akár . 60cm kaszában gondolkozok csak ,bonyolult helyek vannak a környékemen és társadalmi munkában ténykedek . Sajnos egyre több az elhanyagolt kert a környékemen amit nem kaszálnak ,ezért mindenféle állat beköltözik . A vadnyulak még délben is az utcán jönnek mennek de az őzbak is rendszeresen sétálgat az utcában ! Legutóbb a legkedvesebb cicám esett áldozatul a rókának ,vagy sakálnak ! A szomszédban meg a 6 liba és két kacsa ! Muszáj vagyok a felnőtt gyomokat valahogy kordában tartani ! Van egy kert amit részlegesen kaszálok már vagy 10-12 éve de még két sört nem hoztak érte ! Motoros kasza van vagy 3 is de a benzin drága bele ,főleg hogy a költségemet se téríti senki .

Előzmény: bjanos82 (322)