Bookshie, én is egész éjcaka álmatlanul forgolódtam, mer elfelejtettük megbeszélni, hogy miként fogjuk megtalálni egymást a Napsugár Fijúk koncertjén? Mongyuk én a narancsflitteres kanárisárga szatén kűrruhámban leszek, de hogyan ismerlek fel a sok bőrszerkós bombázó közül? Na jó, hogy amelyiknek a lekintelligensebb a nézése, de mos bámujjak mindenkinek az arcába?
Egyébként meg tudnád mondani nekem, hogy mióta létezik a metál, mint önálló stílusirányzat? Lekközelebb elárulom, hogy mér akarom tunni.
Még le sem szúrtalak az előző kishitű hozzászólásodért, ami egy valódi önbizalmatlansági indítvány, oszt megin rögvest olajra akartál lécelni az első nehézségnél! Tudd meg, hogy most már nem engedhetjük meg távozásodat, mer túl sokat tucc és még fecsegnél. Vigyázz mer a mi kezünk messzire elér, úgyhogy akármelyik topicba és nickname-be is bújsz, megtalálunk és akkor isten legyen irgalmas hozzád, addig nem eresztünk míg végig nem hallgatod besztof kordagyurit, ez a módszerünk eddig a legkeményebb metálosokat is gyorsan megtörte.
Bella Corleone