2022.7. 4. Máté evangéliuma 24. fejezet: 1-51 v ( 1-18, 20, 22.versek)
A templom. 1 Jézus kijött a templomból és elindult. Tanítványai odafordultak hozzá, és mutogatták neki a templom köveit. 2 Erre megjegyezte: „Látjátok ezeket? Bizony mondom nektek, nem marad itt kő kövön, amit le ne rombolnának.”
8 De ez még csak a kezdete a gyötrelmeknek. 9 Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket. 10 Sokan eltántorodnak hitüktől, elárulják és gyűlölik majd egymást.
Jeruzsálem pusztulásának előképei. 14 Az országnak ezt az evangéliumát hirdetni fogják az egész világon, bizonyságul minden népnek, és akkor jön el a vég.
Jeruzsálem pusztulása. 15 Amikor majd látjátok a szent helyen az iszonyatos pusztulást, amelyet Dániel próféta megjövendölt – aki olvassa, értse meg! –, 16 akkor, aki Júdeában van, meneküljön a hegyekbe
2015.10.14. Dániel könyve 10. fejezet: (1-10, 13-16,18, 20 v)
13 A perzsák országának (angyal) fejedelme huszonegy napon át ellenállt nekem. De Mihály, az egyik legfőbb fejedelem, segítségemre jött. Ott is hagytam, hogy küzdjön meg a perzsák királyával, 14 magam pedig eljöttem, hogy tudtodra adjam: mi fog történni népeddel a végső napokban, mert a látomás azokról a napokról szól.”
18 Erre ismét megérintett az, aki embernek látszott és megerősített.
20 Nézd, most tudtodra adom, mi van megírva az igazság könyvében.
Van örök élet, megmutatott egy személyt aki tovább él, de ez másoknak is szól , én ezt tudtam, és láttam is!….