Fafara Creative Commons License 2000.04.07 0 0 1180
Nohát akkor hozzáfűzök:

supertzar: el sem hiszem!!! Mustaine magához tér(t)?? Vagy nem jött be a Risk annyira mint gondolta vagy netalán rosszul érezte magát a bőrében? Még a végén megérjük, hogy metalt fognak játszani.
De ne igyunk előre....
Shadows Fall: igen, meg is lepődtem, hogy jé, ez tök jó kis lemez lett. Elsőre bejött, aztán azóta körülöttem ülő két kollégát borzoltam vele párszor. Nekik nem tetszett asszem. De ez nem tesz semmit.
És szintén Margitszigeti buborékosra szavaznék.
„Faffék szájtjához szívesen adunk bármit, akár azonnal.”: szavadon foglak!

wice: nem gondoltam volna hogy ennyire pletykás vagy :)) szépen kifecseged a két villával elfogyasztott ebédem közben kikotyogott fröccsöntött műanyag elméletemet...
Amúgy gratula, hogy ki tudtad bányászni szemedből a lencséket. Csak össze ne keverd őket reggel :))
Szó sem volt róla, hogy az extrán lenne mp3, wice le vagy maradva pár körrel, majd hétfőn mesélek, ha elfáradsz asztalomig. Indexes sokkot meg elméletileg jövő héten friss cuccokkal olvashatod, ha arra szottyan kedved.
up meg pár hónapja hosszú hajjal hetfield szakállal létezett még.
Péntekre pedig kevés munkát, és le ne fagyjon a cp, és ha látsz egy kallódó narancssárga ápróros pólót csapj le rá nekem lécci, nehogy elfogyjon hétfőig. Koncerteken tuti lesz! :)))

Ja, wice kollega amúgy heveny utálatát fejezte ki a sokk logo domborítása ellen, szerinte egy logo legyen csak sík. Minden igyekezetem hiábavaló volt, hogy meggyőzzem az ellenkezőjéről. grrrrr