Ördögöknek bizonyíték kell hogy Isten létezik !
Sok embernek van bizonyíték, Jézust is támadták,
ahogy most Teremtő népét. Itt vannak már, lesz nektek bizonyíték!
Máté evangéliuma 4. fejezet: ( 1, 3-5, 8-11, 14, 17-19, 25. versek )
Jézus megkísértése. 1Akkor a Lélek a pusztába vitte Jézust, hogy az ördög
( bukot angyal ) megkísértse. 2 Negyven nap és negyven éjjel böjtölt, végül megéhezett. 3 Odalépett hozzá a kísértő, és így szólt: „Ha Isten Fia vagy, mondd, hogy ezek a kövek változzanak kenyérré.” 4 Azt felelte: „Meg van írva: Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem minden tanítással is, amely az Isten szájából származik.” 5 Most a szent városba vitte az ördög, és a templom párkányára állította. 6 „Ha Isten Fia vagy – mondta –, vesd le magad, hiszen írva van: Parancsot adott angyalainak, a kezükön hordoznak majd, nehogy kőbe üsd a lábad.” 7 Jézus így válaszolt: „Az is meg van írva: Ne kísértsd Uradat, Istenedet.” 8 Végül egy igen magas hegyre vitte az ördög, s felvonultatta szeme előtt a világ minden országát és dicsőségüket. 9 „Ezt mind neked adom – mondta –, ha leborulva imádsz engem.” 10 Jézus elutasította: „Távozz, ördög! Meg van írva: Uradat, Istenedet imádd, s csak neki szolgálj!” 11 Erre otthagyta az ördög és angyalok jöttek a szolgálatára.
Nekem van bizonyíték május 11. „Az is meg van írva: Ne kísértsd Uradat, Istenedet.
Jefte 11. Nehémiás 11. Én is 11.11. ÁMEN,