lore Creative Commons License 2000.04.06 0 0 1654
Halihó!

Szokásomhoz híven beszámolok a modern ál-kultúrális éhséget csillapító multiplexes élményemről mellyel nemcsak magamnak hanem lorenének is igen jót tettem, azaz századunk (gy.k.: XX. sz.) betegségéből a személytelen mókuskerékből való kiszakadást valósítottam meg bő két órára. A film címe hurrikán. Ha lore ennyit szentel egy filmnek akkor annak volvos vonatkozása van: a jók (gyerekkoromban is így differenciáltam /no maths/ a filmszereplők közt) egy 245 DL-el autóztak amely össze is tört!! Crash test egy 245-ön Barátaim! Kiszerelték a kerékcsavarokat, a kerék elrepült és az autó egy aluljáróban átszaladva a szemközti sávba sréhen a falank ütközött. Mindenki túlélte! :-))) (Bolas-keton: egy astrában is túlélték volna :)). Ennyit a filmről.

Nem hülyültem ám meg, de higgyétek el drága Barátaim nagy hatással vagytok rám! Miért írom ezt? Az első talin nem várt szeretetet és jó értelemben vett elfogultságot tapasztaltam mely megerősítette bennem a márka iránti vonzalmamat, amely így szeretetté is fajult. Tetszett fargo autó-szeretete melybe ügyesen csal árnyalt tárgyilagosságot, A doktor úr mosolygós be-nem-áll-a-szája meséi az autórol, Templar topiktól eltérően visszafogott stílusa (Hűvös elegancia?), CYRUS visszafogott hangnemben szórt poénjai, Harvester válasza kérdésemre, Bolas tűzesfejű-aranyifjú style-t sugárzó dumája és persze láthatatlan ketonék...kocsija! Voltak még az indexről aktívak? Azóta úgy érzem, hogy eltérően az eddigi autóimtól (melyeket több okból inkább cégautóként használok és kezelek) képes lennék pénzt és energiát nem kímélve egy volvot (hétszázas a kedvencem a régebbiek közül) fenntartani, ápolni és Szeretni. Be kell valljam, hogy az első tali előtt nem sok szimpátiát éreztem a kettesvolvok iránt. Az első amelyet tüzetesebben megnéztem CYRUS-é volt és meggyőzött. A négyszázasokról Harvester és fargo netes képei győztek meg.
Szóval én fejlődtem, amennyiben ez azt jelenti.
Ez nem valamiféle individum extrovertáció volt! NEM! Hiszem, hogy sokan a T.Asztaltársak közül olvassák ezt a topikot és tudom, hogy sokan csak egy konyhakredencként kezelik és nem értik meg, hogy mit lehet szeretni rajta (ez /szerencsére?/ csak a régebbi volvokra vonatkozik, az újakkal más a helyzet). E fórumosdi hatására az én véleményem is nagyban változott az amerikai és a japán autók javára és talán a német autók rovására, be kell valljam én abszolút németautópárti voltam, csak pár éve szorítottam -csak királyvíz hatására oldódó- szívemben helyet a két svéd márkának.
Tehát -most kéretik figyelni a sok unalom után- szerény véleményem szerint ez a Volvo topik hasonló célokat szolgál mint a volvoklub melynek ugye a tulajdonosok és márkaszeretők egyesítésén kívül a márka népszerűsítése is a feladata, vagy ha nem is feladata de ezt éri el! És ez fontos! Ha most a saját szavaimat akarnám nagyon komolyan venni akkor azt mondanám, hogy never more offtopic! De NEM! Úgy érzem, hogy a társaság nem csak virtuálisan képes egy közösséget alkotni hanem a valóságban is. /Welcome to the real world Neo!/ Ez pusztán szerencse, ennek örülni kell.
Én örülök és értékelem is. EZÉRT nem sértődök meg a dokira SOHA! :-))))

*+*+*+*+*+*+ (fargo legalább ilyen sormintákat várok!) *+*+*+*+*+*+

A Volvo magazint mint nevet én sem komolyan gondoltam, egyszerűen sajátos humoromnak köszönhetően viccesnek találtam a legkézenfekvőbb megoldást javallani.

Templar,
Álljunk meg egy szóra Tanár Úr (Grétsy)! Nem teli szájjal-t akartál írni, mert akkor valamiféle szilárd (folyékony gusztustalan lett volna) táplálékot kellett volna magamhoz vennem. A széles száj sem oké mert az a mosoly melléknévi fokozását helyettesítendő némiképp irodalmibb jelző lenne. Szal be nem állt a pofám? Pedig addig soha (ritkán) nem érzett feszültséget éreztem az ismeretlen ismerősökkel szemben, nem tudom honnan veszed feloldódásomat (tán vicceltél?), szvsz Bolas közvetlenségét nehéz überelni.
Ja emléxem Templar, a kiléted majdnem a tali végéig homály maradt számomra, szal te csendben voltál (ezzel az égvilágon nem akarok mondani semmit). Ja és várom a Templar-image-hez szvsz nagyonis passzoló szivarozás élvezetének megosztását, csínjainak ismertetését.

Pitecus,
milyen paraméterekkel rendelkező felnigarnitúráid vannak? Esetleg nem eladóak? Nem jók Fiatra? (a fiatok kerékcsavarjainak távolsága 5 mm-el eltér az opelétől. Ott áll a padláson egy garnitúra Borbet 80%-os gumikkal, mert lore megnősült és szervo nélkül széles gumik kis autón nemrulez! :-))

keton,
Ez a királyvizesdi remélem neked csípőböl megy? Ha nem akkor irány az UV-t terjesztő tanerő. Bevallom én is lefelejtettem, megpróbálok utánanézni ennek a reakciónak.

fargo,
lorevitz rulez!!! (?) Szerintem se ettél sokat, ne hagyd magad!
Más: Eccer ugye a csóró egyetemista (csak 50%-ban vagyok az, a gyakorlatban meg csak 10%-ban) is kap lehetőséget rendkívüli nagylelkűséged viszonzására mellyel már többször lepted meg lorét? Úgy tapasztaltam sokan vágynak itt kulináris élvezetekre, szerevzhetnénk oda Érdre egy kuli-talit (persze ha Bolas visszatér missziójából).

Várom a következő találkozónkat/kirándulásunkat, kívánok mindenkinek bátrabb és több valóságos kommunikációs készséget/lehetőséget mindenkinek.

Baráti üdvözlettel:
lore

ps: I'll be back!