Jó'stét :-)
Jelentem, most már biztos, hogy nem lesz autóm hétvégére, sebaj, kocsikázás helyett elôveszem a Rivent, régóta tervezem, hogy végigjátszom.
Mellesleg nem lesz versenyfékem sem egyelôre, mert vagy 3 hét mire megérkezik Taljánországból a cucc, így ebben a körben nem tudják beszerelni, s ilyen rövid idôn belül kétszer nem vagyok hajlandó nélkülözni a verdát. Ráadásul eszement magas árat mondtak rá, kishíján annyit, amennyiért Szuromi mester 16 colos eredeti Porsche fékeket fabrikálna a Volvo alá -- szóval futok még egy kört.
A 17 colos R-es felnikrôl is le kell mondanom.
Templar:
Most mi a gond, 'iszen Dubanogdányba csak egy kis leveskét ettem egy kis husikával. Mindenesetre finom volt, visszatérhetünk rá, yummy. Mikor menünk vacsorálni?
Bolas:
Ne hagyd magad, vazzeg! Mondd meg a büdös bunkóknak ha egerésznek veled akkor az összes szavazócédulát átírod a G. Nagyné Ciczó-Maczó Ágnes nevére!
Doktor úr:
Szerintem hagyd a prosit egyelôre, inkább tervezz logót. A Gergôék el fognak látni anyaggal, elsô körben szerintem meg kellene jelentetni egy rövid ismertetôt a Klub alakulásáról, az alapító okirat szövegét, meg a rizsát a távlati tervekrôl. Ez némi képanyaggal, pletyikkel, egyebekkel vegyítve meg is töltené a rendelkezésre álló terjedelmet. Négy oldalas A/4-es anyagról beszéltünk, ezt én nyomatnám (ingyé) saját berkekben, legalábbis az elsô körben, amíg nincs mibôl finanszírozni. A Volvo Magazin nevet nem ajánlom -- ugyanezen a néven fut a vezérképviselet újságja is. Szóval lehetne filózni valami dögös néven...
lore:
Nem vesszük rossz néven a tréfáidat, mindenki veszi a lapot, ha valaki reklamál, szólj csak, adok telefonszámot a zukrán tómácshoz, az majd lefordittya neki a vitzet.