CC
En is kb ugy ereztem mikor elszabadultam a gyulibol, hogy kikerultem valamifele godorbol, lyukbol, egy feudalizmus korabeli kozossegbol, amit csak a torvenyek tartanak vissza a katolikusok maglyara hordasatol es a hatalomatveteltol magyarorszagon. A szabadsag nagyszeru erzes, mar nem csak azt szabad elfogadnom amit a "testverek" vagy NS jonak tartott, hanem barmit, SZABAD lettem. Fuleimbol kiszedtem a "Minden mas rossz amit nem HGY-s mond", es szememimrol is lekerult a szemuveg, amire az volt irva "Mindenki hazudik, csak a HGY-sek igazak!".
A te szemeden es fuleden meg rajta van ez a szuro, igy nem is varhatunk toled objektiv allaspontot. Szajkozod amire megtanitott a tobbi gyulis.
CC okos madarrrrrr CC kerrrr cukrrrrrrrrot kr kr kr
:)))
Igy elfogulatlanul visszatekintve elborzaszt az a rengeteg kepmutatas, megjatszas, burkolt vagy nyilt uszitas, gyuloletkeltes Jezus neveben, amiben a HGY bunos. Persze vannak rendes, normalis emberek, sot ez a tobbseg, de egy kezdo hivo ugyis azt nezi, mit csinal egy idosebb, es ahoz igazitja sajat viselkedeset (ha onalloskodik megkapja a szokasos demonuzes - dorgalas adagjat.).
Semmi onallo gondolat, egyedi gondolkozasmod, mert az egyenlo a lazadassal. Ki lenne bator megkerdojelezni barmit, mikor tele van befogadasi vaggyal, alazatra torekvessel, hogy a biblia szerint mindenki szolgaja legyen? Es ezt NS kihasznalja, sot erre epit, ezert tuddja ocsmany hazugsagait es szitkait elfogadtatni az emberekkel, mert hozzateszi "Ez az ur akarata, hitem van ra!" Plusz egy ket igeresz felremagyarazasa vagy a mondanivalohoz igazitasa es kesz a hatas, szerencsetlen AGYMOSOTT tavozztolesatanmegkotozlekjezusneveben-t mormol ha elmegy egy katolukis templom elott, mert abban ulnek az "ugynokok".
Hu jo hosszu lettem - gondolom hiaba -, de mindegy vegulis.
TT