Laci Há
2023.05.04
|
|
0 0
50161
|
nézd, szerintem egyszerűen csak arról van szó h RS elbaszta a szerződést. egy akkora talentum mint a Cure, ha 15 évig nem jelentet meg új albumot, annak csak egy elbaszott, átgondolatlan szerződés aláírás lehet az oka. erre ad megfelelő magyarázatot az, hogy úton útfélén szarják ránk az rsd, picture disc és egyéb nyalánkságokat de új materiál az no. a 96tól folyó hazudozás sem tesz jót szerintem a renoméjának, az meg egyenesen visszataszító, hogy a leghűségesebb hallgatótáborát bassza át..ááá... hagyjuk. és lehet védeni a kis hazudozót de miért?? a jegyárakkal kapcsolatzos megnyilvánulásai is sok európai rajongó idegeit kikészítették, igaz Nelli?:-)) nekem pl. robika nem mondta h beleszól abba hogy kifizessek e 45 ezret egy jegyre vagy 25öt. természetesen lehet belőle hírót faragni, de a lényegen nem változtat. a Cure a múltból él, és mi is a múltjukat díjazzuk, miközben az uj lemez anyaga a Holdban sincs, pedig lehet h a mai szenázciós elmebeteg kretén világban lenne pár dal ami memorandum lehetne. szóval tappottat sincs előrelépés, kb 20 éve.
|
Előzmény: [G] (50145)
|
|