attailor2 Creative Commons License 2023.05.02 -6 1 33359

Gratulálok Luczius Brecel-nek a VB címhez, s ezzel párhuzamoson a sorsnak is köszönet jár, hogy végül nem csinált 5x-ös bajnokot Szelbiből, aki nagyon közel került ehhez egy vesztett állásból 10-16 után!

9:8 után a 3. szakaszt valóban nem néztem, de úgy alakult, hogy az esti elejére ránéztem, s nem hittem a szememnek, hogy 15-10 a belgának, majd villámgyorsan 16-10 lett.

Ezután azonban nagyon megbántam, hogy elkezdtem nézni, mert amit  Brecel művelt, az katasztrófa volt!

Minden szar állásra rápróbált türelmetlenül, pontosan, mint egy kezdő fiatal, lökte a nagy melléket, gyakorlatilag Szelbi keze alá játszva agyatlanul!

16-14-nél az is "káprázatos" volt, mikor Szelbinek egy feketéről lecsorgó pirossal sikerült megindulni.

Itt megint nem néztem tovább mérgemben, majd amikor újra odakapcsoltam már 17-15 volt Brecelnek,  s újra ő volt asztalnál az utolsó frame-ben, ahol jó állása volt, amit szerencsére nem rontott el.

Szóval a tanulság az számomra, ha nem nézem az esti szakaszt , valószinűleg 18-12-re nyert volna Brecel! ))) 

Most hónapokig nem lesz sznúker a tv-ben , ezért mindenkinek kellemes nyaralást!